Posvátná geometrie, co to je?

8. 01. 2012 21:05:51
Informace, ke kterým v minulosti měli přístup pouze vysocí církevní představitelé, ptáte se proč? Já se taky ptal a hledal, o něco málo z mých poznatků bych se rád podělil s Vámi. Tahle věc může změnit absolutně všechno co si myslíte o Vesmíru.

Představte si tmu, kde není nic kolem, není kam se pohnout, dokonce nemůžete ani rotovat, když neexistuje žádný bod, kolem kterého by to šlo. Představte si že jste Bůh, jako první co byste mohli udělat by bylo rozšířit svoje vědomí 360° kolem sebe, tak vznikne první kruh, to je základ, nyní se už můžete pohnout, co duch udělá, pohne se až na okraj onoho kruhu, zopakuje první proces znovu, tohle je klíčová věc, vysvětluje to celkem nepochopenou frázi "budiš světlo" tento útvar se jmenuje "vesica piscis" Vesica Piscis

V tomto útvaru vzniká elektromagnetický jev, světlo! Dál se Duch pohne na průsečík a zopakuje znovu, první kompletní obraz, který vznikne je takzvané "semínko života" jak vidíte, abyste dostali tento obrazec, je zapotřebí zopakovat prvotní proces 6x, to vysvětluje Biblické že Bůh dokončil práci za 6 dní, pořád vám to nemusí nic říkat, ale nakonci zjistíte že z tohodle jedinýho obrazce vznikne všechno co známe.

seed of life

Dál se proces znovu opakuje dokud nedostanete tzv. Květinu života, ta má tři kruhy , zajimavější, ale je co se stane potom, tzv. ovoce života, ovoce protože z něj vzniknou všechny ty detaily.

Pokud vidíte obraz je složený pouze z kruhů, což je pouze ženská složka, pokud ale přidáte mužkou složku (lineární) a spojíte středy všech kruhů něco úžasnýho se stane.

Tohle se jmenuje Metatronova kostka, je to univerzální vzorec, obsahuje všechny geometrické tvary, které tvoří náš svět. Všechno každý atom, může mít pouze jeden z těhto tvarů. Pokud se podíváte na tabulku prvků, všechny sou řazeny k určitému z těhto tvarů, říká se jim také "elementy" Voda, země, vzduch, oheň a pátý teprve oběvovaný element, tzv ether, nebo energie.

Doufám že jsem to aspoň trochu pochopitelně vysvětlil, toto je pouze jeden ze třinácti vzorců celá věc je samozřejmě složitější než popisuji, pokud se chcete o danou věc zajimat podrobněji nakonci článku dám odkaz na podrobnější vysvětlení v pdf formátu, ale teď ještě poslední obrázek od našich vesmírných přátel :)

Nejduležitější ze všeho, je to že skrz všechno co existuje, když pujdeme krok po kroku dolů, všechno jde k Duchu, k Bohu jak chcete.

všechno to je samozřejmě velice velice obsáhlé téma, tohle je jenom nejstručnější shrnutí, pokud máte skutečně zájem, zde je slibovaný odkaz pro hlubší studium. http://www.2shared.com/file/iWmQem1a/Flower_of_Life_PDFs.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Flower_of_Life - wiki

a zde ještě můj zdroj z youtube http://www.youtube.com/watch?v=I7GJ-8SY068 jediná nevýhoda je, že je potřeba znalost anglického jazyka, s Láskou Mathua


PS: rád bych reagoval na to co píšete v diskuzi, bohužel to nejde kuli nějákým dukátům pfff, nebo to apsoň nemůžu najít :) takže pište si co chcete mě to je volný, geometrie je krásná yes, doufám že se shodneme v tom že všechno je geometrický aspoň tak. Kecy se vám to zdá už teď to sem radši nešel do ezoterických věcí :D příště budu psát o něčem uplně jiným :)

Autor: Martin Kopečný | neděle 8.1.2012 21:05 | karma článku: 17.26 | přečteno: 3898x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 12.24 | Přečteno: 125 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.84 | Přečteno: 280 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.53 | Přečteno: 484 | Diskuse
Počet článků 2 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2352
Jsem drak. nesoudím nikoho a radši se zaměřuju na hezčí věci, jsem nejspíš snílek co by si přál světový mír. ;)

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...